youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Galleri

Billeder Munkebjerg Business Park. Herunder kan du følge udviklingen af området, idet du kan se billeder og læse en kort supplerende tekst. De nyeste billeder er øverst, og det første billede af den indhegnede, nøgne grund, hvorfra Munkebjerg Business Park bygges op, findes nederst på denne side.

September 2020:

Etape 1 er bygget færdig og lejerne er flyttet ind. Stor tak til PwC, Nykredit, Erhvervshus Fyn, Totalkredit og Lidl for et godt og konstruktivt samarbejde i hele processen.

Tak til Riis Retail for deres design af en fælles kantine, som er lidt ud over det sædvanlige – se selv herunder.

Der er separat parkeringskælder under etape 1, og under de udvendige parkeringsarealer og adgangveje er der også etableret parkeringskælder.

Kunderne har taget godt imod Lidl, som har fået en meget flot forretning med begrønnede facader og grønt tag.

Februar 2020:

Etape 1´s kontorhus er lukket af og klar til at facaderne kan blive monteret i den kommende tid.

D. 27. februar 2020 var der rejsegilde i kontorhuset, og PwC og Nykredit afholdt tillige egne arrangementer for sine medarbejdere og deres familier om eftermiddagen. Begge dele var en stor succes.

Når man kommer ind fra Munkebjergvej ser man straks de 145 nye boliger til venstre bag træerne, den kommende Lidl-butik i midten og kontorhuset ude til højre.

Set fra luften – Og her kan du ude til venstre langs med Niels Bohrs Alle se, at den nye parkeringskælder er færdig, så der kan gøres klar til at udføre belægning til adgangsveje og parkeringspladser m.m.

December 2019:

Nu kan man rigtigt se, at kontorhuset skyder flot op, samt at bygningen vil få en markant synlighed – til glæde for virksomhederne i huset og deres gæster.

November 2019:

Den store parkeringskælder mellem de to kontorhuse (etape 1 og etape 2) etableres nu, og på grunden bagved, kan du se, hvor etape 2 bliver opført. Det er der, hvor der er en jordvold og nogle træer ud mod Niels Bohrs Alle, samt der, hvor bilerne holder inde bagved. Der kommer også parkeringskælder under etape 2, samt parkering på terræn.

September 2019:

Fundamentet til første etape af Munkebjerg Business Park er færdigt, og grunden er klar til etablering af Lidl-bygningen. Udenfor billedet er den nye svingbane med lysregulering klar ude på Niels Bohrs Alle, og gravemaskinerne er i fuld gang med en ekstra parkeringskælder.

Parkeringskælder og fundament

Juni 2019:

På en dejlig solskinsdag har vi taget dette billede, som viser, at kontorhusets kælder er begyndt at tage form, så nu går det for alvor fremad med opførelsen af etape 1, som skal stå klar til indflytning til sommer 2020.

2. maj 2019:

Torsdag d. 2. maj 2019 var en festdag for Barfoed Group og Munkebjerg Business Park, idet vi fejrede 1. spadestik, som blev taget i fællesskab af Borgmester Peter Rahbæk Juel, Koncerndirektør Frederik Barfoed, Teknisk direktør Søren Aagaard Rasmussen og Rådmand Jane Jegind.

1. spadestik

Tak for talerne og for den flotte deltagelse ved fejring af 1. spadestik for Munkebjerg Business Park og rejsegilde for de 145 boliger, som opføres i Munkebjerg Park ved siden af.

April 2019:

Gravemaskinerne er i fuld gang, og lastvognene kører jord væk. Der graves ud til fundamenter for kontorhuset etape 1 og for dagligvareforretningen ved siden af, samt til parkeringskælder.

I højre side af nedenstående billede ses byggeriet af 13.500 kvm. højkvalitetsboliger skyde i vejret.

Februar 2019:

De gamle bygninger, jordvolden og buskadset er væk, grunden er indhegnet, og der er gjort klar til byggeriet af etape 1 i Munkebjerg Business Park, hvor PwC, Nykredit m.fl. flytter ind i kontorhuset ude på hjørnet mod lyskrydset Munkebjergvej og Niels Bohrs Alle. Den kommende Lidl dagligvareforretning kommer til at ligge nedenfor på billedet, hvor der er grønt lige indenfor hegnet.

Januar 2019:

Nu kan man tydeligt se, at bygningen får en markant eksponering ud til de store indfaldsveje, og se på vejskiltet til venstre, hvor let man kommer ind til centrum eller ud til motorvejen.

December 2018:

Mellem boligerne, der opføres i øjeblikket og som kan ses til venstre bag træet, og kontorhuset på hjørnet ud til lyskrydset, bliver der opført en selvstændig bygning til dagligvareforretning, og bygningen, som der bliver gjort ekstra meget ud af, er udlejet til Lidl.

Klik her og se den korte videopræsentation af Lidl og Barfoed Groups samarbejde.

August 2018:

Det hvide telt dannede rammen om fejringen af 1. spadestik for boligerne på Munkebjerg Park, og på nedenstående billede kan du se, hvor etape 1 af Munkebjerg Business Park vil blive opført, nemlig på det tilvoksede område midt i billedet:

Tak til Odenses Borgmester Peter Rahbæk Juul og arkitekt Flemming Frost for de flotte taler. Se flere billeder fra den flotte dag med 1. spadestik ved at klikke her!

Inden håndværkere og gravemaskiner gik igang med arbejdet, fik vi lavet denne første dronefilm, som du kan se ved at klikke her!