youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Til leje

Kontorlejemål i Odense finder du her i Munkebjerg Business Park.

Kontorbygningen direkte ud til lyskrydset og hjørnet af de trafikerede indfaldsveje Munkebjergvej og Niels Bohrs Alle er på 3. og 4. sal udlejet til PwC, og til Nykredit i stuen tv. og på 1. sal tv.

Vi kan derfor pt. tilbyde følgende lejemål, der kan lejes hver for sig eller i kombinationer afhængig af, om du ønsker hele arealet på 1.691 kvm. fordelt på næsten 1½ etage, 1.382 kvm. på hele 2. sal eller blot de 678 kvm. på den ene side af 2. sal.

Ovennævnte arealer er inklusive den forholdsmæssige andel af ejendommens fælles hall, lounge, kantine, store mødelokale, produktionskøkken m.m. Der tages forbehold for både den endelige fordeling af fællesarealer og ejendommens opdeling.

Du kan herunder se et forslag til, hvordan de ledige arealer kan indrettes, og vi stiller arkitekt til rådighed i det videre forløb, så vi sammen kan finde den optimale løsning for netop din virksomhed i Munkebjerg Business Park.

Ledigt areal på 1. sal er 309 kvm. bruttoareal (til venstre på tegningen herunder, og bemærk venligst, at den nederste del af det lyserøde areal også er udlejet):

Ledigt areal på 2. sal er 678 kvm. (til venstre) og 704 kvm. (til højre), i alt 1.382 kvm. bruttoareal, jf. tegningen herunder:

Hvert lejemål vil blive indrettet i nært samarbejde med lejer, og udlejer vil stille arkitekt til rådighed. Dette giver mulighed for den optimale indretning, hvor lejer opnår en høj grad af funktionalitet og effektivitet.

Lejer sikres dermed også, at lokalerne bliver flotte i repræsentativt øjemed, og samtidig vil danne en motiverende ramme om virksomhedens medarbejdere i dagligdagen.

Indretningen vil i overvejende grad bestå af storrumskontorer, enkelte cellekontorer eller chefkontorer, samt stillerum eller mindre møderum, tekøkken, toiletter, garderobe og printerrum.

Lokalerne vil være indflytningsklare, herunder med parketgulve, hvide vægge og lofter m.m.

Der kan aftales nærmere om særindretning, farve på indvendige døre, stribe af gulvtæppe i gangforløb eller andet, hvilket kan udføres af udlejer mod et aftalt lejetillæg.

Der etableres ventilation og køling, grundbelysning, samt kabler og udtræk til el, it og telefoni, og der klargøres således, at lejer kan vælge egen leverandør af internet/fiberforbindelse, samt montere eget aktivt udstyr.

Du kan hente en lejeopstilling ved at klikke på linket: Lejeprospekt Munkebjerg Business Park d. 15.2.2019.