youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Til leje

Kontorlejemål i Odense finder du her i Munkebjerg Business Park, og dette i meget høj kvalitet og med super god infrastruktur.

Vi er klar til at præsentere dig nærmere for mulighederne i etape 2, som opføres langs med Niels Bohrs Alle, og du skal blot kontakte vores erhvervschef Jan Kristensen – klik her.

Du er også velkommen til at hente vores præsentationsmateriale ved at klikke på disse tre links, der udgør det samlede materiale:

Læs mere om etape 2 – som omfatter næsten 8.000 kvm. – ved at klikke her: etape 2.

Etape 1 på 5.300 kvm. kontor på hjørnet af Munkebjergvej og Niels Bohrs Alle er fuldt udlejet!

Søger du andre kontorlejemål i Odense, så er du velkommen til at besøge vores hjemmeside – klik her – og se de lokaler, som vi aktuelt kan tilbyde.

Det kan være alt lige fra det lille eller mellemstore kontor i centrum, til større kontorer i erhvervsområde ved indfaldsveje. Vi har også løbende erhvervslejemål til butik, restaurant, café, klinik, lager og værksted, så uanset, hvad du søger, så kan du med fordel kontakte os.

Hvis vi ikke har det rigtige lejemål til dine behov lige her og nu, så vil vi gerne gemme din henvendelse og kontakte dig, når vi får mulighed for at tilbyde dig det rigtige match.