youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo
Konference Odense

Hold din konference i Odense her

Virksomhederne i Munkebjerg Business Park har stor glæde af konferencebygningen, som ligger lige midt i området, men andre virksomheder er også meget velkommen til at afholde sin konference i Odense her.

Food & Co. er kantineoperatør i kontorbygningen i Munkebjerg Business Park, og de leverer gerne forplejning til møder, konferencer og events i konferencebygningen.

Du er velkommen til at kontakte Barfoed Group for en indledende snak om leje af konferencebygningen eller for booking af bygningen til dit kommende arrangement, og du skal blot kontakte:

Susan Møller Andersen:
Tlf. 30 17 18 98 eller e-mail sma@barfoedgroup.dk

Du kan også downloade vores brochure med billeder, kontaktinformation til Barfoed Group og til Food & Co., priser og meget mere:

Konferencebygningen – priser for leje m.m.

Bygningen er godkendt til arrangementer med maksimalt 149 personer i huset på samme tid.

Der er følgende faciliteter i bygningen:

  • AV-udstyr (lydanlæg, storskærm etc.)
  • Internet
  • Handicaplift
  • Anretterkøkken med komfur, køleskabe og opvaskemaskine
  • Fem toiletter og garderobe
  • Tre grupperum med stole og mødeborde

Der findes kopper, kagetallerkener, vandglas, termokander og lignende til brug for servering af kaffe, te, vand, frugt, brød, kage etc.

Ved indkørsel fra Niels Bohrs Alle kommer man direkte frem til parkeringskælderens nedkørsel, og lige oppe på terræn ligger konferencebygningen. Der er timebetaling i parkeringskælderen.