youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Vores lejere

Hils på vores lejere i Munkebjerg Business Park, som du kan læse mere om herunder, og kontakte via links. På denne side kan du holde dig opdateret om, hvilke gode virksomheder, der har lejet erhvervslokaler i Munkebjerg Business Park, Odense.

Hos Barfoed Group er vi stolte af, at vi kan byde velkommen til PwC , Nykredit, Totalkredit og Erhvervshus Fyn, som alle flytter ind i Munkebjerg Business Park medio 2020, samt til Lidl, som får en særdeles flot selvstændig bygning til dagligvareforretning.

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.000 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 200.000 PwC’ere, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. Succes skaber vi sammen …

Læs mere på www.pwc.dk

Om Nykredit
I mere end 165 år har Nykredit hjulpet danske familier til at eje deres hjem og danske virksomheder til at vokse. Det vil vi fortsat gøre. Tryghed og stabilitet har kendetegnet os og vores kerneprodukt siden 1851. Nykredit er mange ting: realkreditinstitut, bank, forsikring, ejendomsmægler, foreningsejet – og meget andet.

Læs mere på www.nykredit.dk

Om Totalkredit
Hos Totalkredit tror vi på, at den bedste rådgivning er den, du får af din lokale rådgiver, der kender dig, din økonomi og dit lokalområde bedst. Den opfattelse deler vi med de ca. 60 banker, sparekasser og andelskasser, der i et unikt samarbejde udgør Totalkredit.

Læs mere på www.totalkredit.dk

Om Erhvervshus Fyn
Erhvervshus Fyn er én indgang til erhvervsfremme og turismeudvikling for alle Fyns virksomheder. Her har vi samlet både den specialiserede erhvervsservice, vækstprogrammer og arbejdet med at skabe nye forretningsmuligheder i de fynske erhvervsklynger og det fynske destinationsselskab.

Læs mere på www.ehfyn.dk

Om Lidl
Vores sortiment bliver løbende udviklet i takt med vores kunders efterspørgsel og de nye muligheder på markedet. Vi har fokus på løsninger, som sikrer produkter af den bedste kvalitet og som bidrager positivt i samfundet. Vi har både produkter, som passer til en travl hverdag, men også produkter, som er henholdsvis certificerede, bæredygtige, økologiske, dyrevelfærdsmærkede og meget andet.

Læs mere på www.lidl.dk