youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Kontor, coworking, hotel etc.

Kontorlokaler i Odense! Eksklusivt nybyggeri, som kan indrettes til kontor, coworking space & kontorhotel, hotel, undervisning eller virksomheder indenfor sundhed – som domicil eller flerbrugerhus.

Munkebjerg Business Park – etape 2 – udgør 7.500-8.000 kvm. bygning, som opføres med langsiden direkte ud til Niels Bohrs Alle, og med parkering i kælder og bag bygningen.

Etape 2 vil blive indrettet med udadvendte erhverv i stueplan, som vil skabe liv i ejendommen om dagen og om aftenen, idet stueplan qua sin placering og synlighed er attraktiv for fitness center, take away-restauranter, café/bager etc., og her har vi fokus på, at der skal være tale om virksomheder, der leverer et produkt i høj kvalitet, til glæde for virksomhederne i Munkebjerg Business Park og beboerne i Munkebjerg Park – samt området i øvrigt.

På billedet herunder kan du se, hvordan facaden til Niels Bohrs Alle – med kig ind mod centrum – kan se ud.

På billedet nedenfor kan du se kontorhuset (etape 1) ud mod lyskrydset bag træerne i venstre side, og fra midten og til højre ses en foreløbig skitse af, hvordan etape 2 kan se ud med flotte og markante facader.

Barfoed Group udvikler og bygger til egen portefølje, og vi har skarpt fokus på både administration, drift og vedligeholdelse, som udføres af vores egen organisation af dedikerede medarbejdere.

Det ansvar, vi har som den langsigtede ejer, og vores daglige tilstedeværelse på ejendommen, sikrer vores lejere den bedste service i mange år frem.

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne for at etablere din virksomhed i Munkebjerg Business Park indenfor de kommende år, er du meget velkommen til at kontakte vores erhvervschef Jan Kristensen – Gå til kontaktsiden ved at klikke her!