youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Kontor, coworking, hotel etc.

Kontorlokaler i Odense! Eksklusivt nybyggeri, etape 2 i Munkebjerg Business Park, som kan indrettes til kontor, coworking space & kontorhotel, hotel, undervisning eller virksomheder indenfor sundhed – som domicil eller flerbrugerhus.

Munkebjerg Business Park – etape 2 – udgør ca. 8.000 kvm. bygning, som opføres med langsiden direkte ud til Niels Bohrs Alle, og med parkering i kælder og bag bygningen.

På billedet herunder kan du se, hvordan facaden mod Niels Bohrs Alle – med tagterrasser og kig ind mod centrum – kan se ud.

På billedet nedenfor kan du se kontorhuset (etape 1) bag træerne i venstre side, og fra midten og til højre ses en foreløbig skitse af, hvordan etape 2 kan se ud med flotte og markante facader.

Buskadset og træerne til venstre i billedet herunder bliver fjernet, så etape 2 kan opføres med facade direkte ud til Niels Bohrs Alle.

Herunder kan du se det nye lyskryds og indkørslen fra Niels Bohrs Alle, og til venstre i billedet skimtes nedkørslen til den store parkeringskælder. Etape 2 opføres der, hvor du kan se biler og træer midt/bagest i billedet.

Barfoed Group udvikler og bygger til egen portefølje, og vi har skarpt fokus på både administration, drift og vedligeholdelse, som udføres af vores egen organisation af dedikerede medarbejdere.

Det ansvar, vi har som den langsigtede ejer, og vores daglige tilstedeværelse på ejendommen, sikrer vores lejere den bedste service i mange år frem.

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne for at etablere din virksomhed i Munkebjerg Business Park indenfor de kommende år, er du meget velkommen til at kontakte vores erhvervschef Jan Kristensen – Gå til kontaktsiden ved at klikke her!

Du kan også hente vores samlede præsentationsmateriale ved at klikke her!