youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Kontor, coworking, hotel etc.

Attraktivt nybyggeri i Odense, der kan indrettes til kontor, coworking space & kontorhotel, hotel, undervisning eller virksomheder indenfor sundhed – som domicil eller flerbrugerhus.

Munkebjerg Business Park – etape 2 – udgør 7.500-8.000 kvm. bygning, som opføres med langsiden direkte ud til Niels Bohrs Alle, og med parkering i kælder og bag bygningen.

Etape 2 vil blive indrettet med udadvendte erhverv i stueplan, som vil skabe liv i ejendommen om dagen og om aftenen, idet stueplan qua sin placering og synlighed er attraktiv for fitness center, take away-restauranter, café/bager etc., og her har vi fokus på, at der skal være tale om virksomheder, der leverer et produkt i høj kvalitet, til glæde for virksomhederne i Munkebjerg Business Park og beboerne i Munkebjerg Park – samt området i øvrigt.

På billedet herunder kan du se, hvordan facaden til Niels Bohrs Alle – med kig ind mod centrum – kan se ud.

På billedet nedenfor kan du se kontorhuset (etape 1) ud mod lyskrydset bag træerne i venstre side, og fra midten og til højre ses en foreløbig skitse af, hvordan etape 2 kan se ud med flotte og markante facader.

Vi vil meget gerne høre fra dig allerede nu, hvis du ønsker at drøfte mulighederne for at netop din virksomhed kan bo i denne ejendom, selvom ejendommen ikke på nuværende tidspunkt er færdigprojekteret.

Gå til kontaktsiden ved at klikke her!