youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Kontor – etape 1

Kontorlokaler til leje Odense – i Munkebjerg Business Park, etape 1 – som er et topmoderne kontorhus, der bliver opført på hjørnet af Niels Bohrs Alle og Munkebjergvej. Ejendommen får dermed en meget attraktiv placering ved de store indfaldsveje og alligevel tæt på centrum.

kontor til leje Odense

Med sin store synlighed – direkte ud til lyskrydset og de store indfaldsveje – og markante udtryk vil ejendommen danne en yderst repræsentativ ramme om ambitiøse virksomheder, der ønsker en høj grad af eksponering, effektivitet, trivsel og service.

Bygningen vil rumme flere virksomheder, der alle vil deltage i de fælles faciliteter med blandt andet køkken, kantine og stort mødelokale, der alle er placeret i stueplan.

Lejemålene vil blive skræddersyet til den enkelte lejer. Og netop den store grad af medbestemmelse omkring lokaleindretningen vil give lejerne en unik mulighed for at optimere sit arealforbrug og dermed opnå bedst mulig lokaleøkonomi.

Kontorlokaler Odense

Såvel ejendommen som de enkelte lejemål indrettes i høj kvalitet, herunder med ventilation og køling. Lejemålene vil blive afleveret indflytningsklare og indbydende, så virksomhederne hurtigt kan komme godt på plads i de nye, motiverende omgivelser.

Ejendommen får gode parkeringsforhold, idet der etableres parkeringspladser både i kælder og på terræn.

Der vil blive etableret tagterrasser med adgang fra 3. sal (kun for PwC) og fra 4. sal (fælles for alle lejerne).

Kontor med tagterrasse Odense

Den tilliggende konferencebygning, som kan rumme til 100-130 personer, har moderne AV-udstyr, stort anretterkøkken og flotte faciliteter i øvrigt.

Konferencebygningen kan lejes separat efter behov, hvilket er en meget praktisk og økonomisk fornuftig løsning for virksomhederne i Munkebjerg Business Park.

PwC, Nykredit og Totalkredit flytter ind i denne bygning medio 2020. Der er også plads til din virksomhed, hvis du vil være nabo til disse stærke virksomheder og have dit logo op på bygningen – hele tre steder og derved markant eksponeret.

På tegningen herunder kan du se fællesarealet i stueplan, som omfatter flot atrium, stort mødelokale, fælles kantine, produktionskøkken m.m.:

Se de pt. ledige lejemål ved at klikke her!

Den fælles kantine vil få en professionel og anerkendt kantineoperatør. Når aftalen er indgået og indretningen er endeligt aftalt, vil vi beskrive det nærmere her på siden.